Роком заснування компанії Garcia Carrion можна вважати 1890. Тоді, прадід нинішнього власника, Хосе Карріон побудував виноробний завод значних розмірів (для того часу), щоб налагодити постачання вина до Франції, де зріс попит через епідемію філоксери. Проте сім’я Гарсія-Карріон до будівництва заводу вже протягом кількох століть займалася сільським господарством і виноробством, але в основному для задоволення потреб місцевого ринку.
З моменту заснування, компанія Garcia Carrion стала абсолютним лідером у галузі виноробства та виробництва соків в Іспанії. На даний момент займає перше місце за обсягами виробництва вина в Європі та п’яте у світі, а також друге з виробництва соку в Європі. Комерційна діяльність поширюється більш ніж на 130 країн світу на п’яти континентах.
Вино Castillo de Covanegra виробляється в регіоні Jumilla
Хумілья (Jumilla) – деномінасьйон (DO) у регіоні Мурсія на південному сході Іспанії.
Невелика виноробна зона Хумілья, затиснута між Єкла (Yecla) на півночі і Бульяс (Bullas) на півдні, вважається найбільшою в Мурсії, як за кількістю, так і за якістю вироблених вин. До того ж, вона найстаріша в регіоні: заснована 1966 року.
Ландшафт Хумільї характеризується широкими долинами і рівнинами, розсіченими гірськими грядами (ісп. Serrania), що йдуть через Мурсію між морем та іспанським Внутрішнім Плато (Meseta Central).
Найточнішим описом цієї місцевості буде «суха, спекотна та сувора». Але, незважаючи на такий невідповідний, здавалося б, клімат, лози обробляють тут ще з часів стародавнього Риму, коли регіон уже був відомий своїми насиченими повнотілими червоними винами.
Винна індустрія Хумільї отримала потужний імпульс, коли сусідню Францію вразила спустошлива філоксера, породивши величезний незадоволений попит на вино. Проте, уникнувши втрат у основну хвилю, Хумілья опинилася під ударом попелиці 1989-го. Але це дало регіону можливість провести модернізацію та перефокусуватися на випуск легших та елегантніших вин.
