Компанія Milagro була заснована Даніелем Шнівейссом і Моізесом Гуінді, уродженцями Мехіко, які познайомилися в коледжі, будучи ще зовсім молодими людьми. Обидва збиралися продовжити справу своїх батьків, які займалися виробництвом текіли, і вирішили створити найкращу марку «напою богів», довівши до досконалості технології виготовлення, які не змінювалися протягом століть. Так, після декількох років досліджень, на світ з’явилася чудова текіла Мілагро. Сьогодні, як і більше століття тому, Мілагро виготовляється практично вручну, тому випускається у дуже невеликих кількостях. Для її виготовлення використовується лише зріла блакитна агава віком від 8 до 12 років, що вирощується в унікальних кліматичних умовах мексиканського Халіско. На невеликому заводі текіла нудиться в глиняних печах в 6 разів довше, ніж зазвичай це роблять інші виробники, завдяки чому виходить сік найвищої якості, який піддається не подвійний, а потрійний дистиляції. Все це в результаті народжує текілу, смак і аромат якої немає рівних.
Сорти Reposado та Anejo витримуються у дубових бочках довше, ніж прийнято в індустрії. Преміальні пляшки видуваються за унікальною технологією та обробляються вручну.
