Ідея Cucielo Vermouth di Torino була задумана Енді Холмсом, засновником і керуючим директором Artisan Spirits Ltd. Artisan Spirits всім нам відомий своїм основним брендом Angostura (Ром, Біттер та Амаро).
CUCIELO – це напрочуд складний, але в той же час універсальний класичний «Туринський вермут». Вермут доступний як у форматі Rosso, так і у форматі Bianco, і, що важливо, відповідає вимогам ЄС до «Туринського вермуту».
Ключові особливості продукту включають:
• Вироблено з використанням тільки натуральних рослин та ароматизаторів
• Ricetta Originale, секретний остаточний рецепт для форматів Rosso та Bianco
• Використовуваний спирт виготовлений в Італії та виготовлений з якісної патоки
• Італійське вино, що використовується в Россо та Б’янко схоже. Використовується ретельно відібране Терббіано ді Абруццо разом із Грилло та Ансонікою із Сицилії.
• Розливається у пляшки із вмістом 16,8%, що дозволяє розкрити найширший характер та стиль вермуту.
• Стійкий розвиток – усі компоненти, що використовуються при виробництві та просуванні CUCIELO, отримані з відновлюваних джерел та/або на 100% придатні для вторинної переробки
Дизайн упаковки виконаний у стилі ар-деко від студії Oveja & Remi в Аргентині, віддає шану «Золотій ері» вермуту 1930-х років.
