У Мілані Каспар Кампарі за секретним рецептом був створений чудовий Campari Bitter Aperitif. Популярний у всьому світі аперитив Кампарі Біттер прекрасний як у чистому вигляді, так і як основа для складання вишуканих коктейлів, він визнаний класикою серед аперитивів, це ідеальний вибір для гурманів і поціновувачів якісних напоїв. Виготовляють Campari Bitter шляхом мацерації: у спирті вимочують трави, ароматні рослини та фрукти, отримана настойка фільтрується та пом’якшується водою. Вважається, що цей напій бере свій початок в античності, де суміші вин із гіркуватим смаком використовували для лікування хвороб.
Campari Group – найвідоміший у всьому світі виробник вин, міцних спиртних та безалкогольних напоїв. Фірма була заснована в 1860 Гаспаром Кампарі, який винайшов рецепт легендарного бітера, названого на його честь. Після смерті Гаспара управління організацією перейшло до його сина – Девіда, який зробив величезний внесок у розширення виробництва та розвиток популярності продукції компанії. До 1960 року напої компанії стали продаватися більш ніж у 80 різних країнах світу, а наступні кілька десятиліть кількість країн, куди вирушала експорт продукція ” Кампарі ” , зросла до 190.
Сьогодні Кампарі має 45 торгових марок напоїв. Найвідомішими та найулюбленішими брендами споживачів є: аперитив “Aperol”, біттер “Campari”, вермут “Cinzano”, віскі “Glen Grant”, ігристе вино “Mondoro” та узо “Ouzo 12”. Компанія вважається лідером з виробництва алкоголю в Італії та Бразилії.
