У 1899 році Сіндзіро Торі заснував Torii Shoten і приступив до виробництва вина, а також лікерів у західному стилі. А в 1907 році був створений флагманський напій Suntory (Санторі) – Akadama Port Wine (1973 року перейменований в Akadama Sweet Wine), який виробляють і зараз. У 1929 році створено перший японський віскі Suntory Whisky Shirofuda. Пізніше асортимент розширено пивом та іншими напоями. У 1973 році було відкрито другу винокурню в Хакушу — центр Японії. Сьогодні вона є найбільшою у світі та оснащена 24 перегінними кубами. Сьогодні Suntory є одним з найбільших виробників напоїв, продуктів харчування та корисних харчових добавок у Японії. У Suntory дотримуються активної соціальної та екологічної позиції.
У японській культурі повага до традицій та переосмислення породжує потужну творчу енергію. Санторі натхненна цією взаємодією, об’єднала в “Токі” спадщину компанії з інноваційними технологіями створення віскі.
