Історія компанії бере свій початок у 1855 році. Її засновник, Остін Ніколе, відкрив магазин із продажу алкоголю, спецій та кави. Справа процвітала і наступним щаблем у розвитку стало виробництво власних алкогольних напоїв на Ripy Distillery (Лауренсбург). До 1870 бурбон, від Остіна Ніколе, продавали тільки в бочках, потім він з’явився у продажу і в пляшках. Успішна діяльність фірми припинилася через «сухий закон», але після його скасування виробничі потужності були відновлені, покращені та розширені.
Віскі Wild Turkey є класичним бурбоном із Кентуккі. Його виробляють зі спиртів витримуваних 6–8 років у нових бочках з американського дуба. Віскі Wild Turkey має вишуканий гармонійний смак з відтінками карамелі та ванілі. У ньому відчуваються нотки кленового сиропу, фруктів та спецій. У карамельному ароматі легко читаються нюанси меду, ірису та обпаленого дуба. В асортименті можна знайти бурбон для коктейлів, що має знижену міцність і класичний бурбон із справжнім чоловічим характером, вживати який рекомендують у чистому вигляді або з льодом. Благородний напій з яскравим і глибоким смаком стане гідною прикрасою будь-якого святкового столу.
