Історія створення джину Larios починається в 1886 році, коли французький підприємець Чарльз Ламот спільно з іспанським колегою Фернандо Хіменесом заснував компанію Jimenez & Lamothe Company. Спочатку вони займалися виробництвом бренді, лікерів та іспанських вин. Пізніше компанія була куплена Хосе Ауреліо Ларіосом і стала називатися Larios, а джин, що виробляється, отримав назву, яка стала відома у всьому світі – Larios Gin.
Джини Larios створюються за традиційним рецептом сухого лондонського джину. До їх складу входять найкращі інгредієнти середземномор’я. Larios 12 botanicals Mediterranea – це джин преміум-класу, який виготовляється за старовинним рецептом з використанням 12-ти рослин (коріандра, клементину, лайма, лимона, апельсина, грейпфрута, мандарина, помело, мускатного горіха, кореня ангелики, ялівцю, квітів апельсина). Larios 12 botanicals Mediterranea виробляється у 2 етапи. Перший етап складається з 4-кратної дистиляції з використанням трав, квітів та мускатного горіха, завдяки чому напій набуває збалансованості, глибини та чудового букету. Другий етап виробництва – це п’ята дистиляція з використанням цитрусових, що надає джину свіжості аромату та шовковистості смаку.

