Чінзано Б’янко (Cinzano Bianco) – це класичний аперитив, який завдяки своєму стилю, насиченості, аромату, свіжості любимо у всьому світі. Секрет чарівності Cinzano Bianco у поєднанні високоякісних вин з екстрактами квітів, листя та насіння приблизно 35 різних рослин. Вермути Cinzano вперше з’явилися в 1757 році в Туріні, коли брати Карло Стефано Чінзано та Джіованні Джіакомо отримали ліцензію в Університеті кондитерського та винокуренного виробництва, вони заснували компанію «Cinzano» і відкрили винну лаву, де почали продавати свої фірми.
Вермут білого кольору, має свіжий аромат з відтінком ванілі, квітів та прянощів,
вермут має збалансований, приємний, солодкий смак із нотками свіжих трав, лимона, спецій.
Також компанія Cinzano має в портфелі вермути Cinzano Rosso, Cinzano Rose, Cinzano Dry – які приємно поєднуються з різними соками або служать одним з інгредієнтів для коктейлів.