Група компаній Inkerman International, один з найбільших виробників виноробної продукції в Україні, у жовтні 2014 року розпочала виробництво шампанського ТМ INKERMAN.
Постачальниками сировини є такі компанії як Діоніс, Бархатна, Шампань України та інші. Ігристі вина, як спочатку було задумано, бутуються на підприємстві ОдесаВінПром. Вищеперелічені господарства крім сучасного технічного озброєння, також сповідують принципи класичного виноробства, що допомагає нам легко порозумітися і отримувати високі результати.
Ми виготовляємо свої ігристі вина з винограду високоцінних сортів, що досягли саме того ступеня зрілості*, яка потрібна для натуральних шампанських вин. Використовується тільки перша фракція виноградного соку (сусло) – самоплив. Це допомагає отримати в результаті дуже тонкий аромат та освіжаючий смак. Але, звісно, повної гармонії та балансу ми домагаємося змішуючи, тобто. купажуючи, виноматеріали, використовуючи весь наш накопичений досвід та творчий потенціал команди INKERMAN. Бродіння в спеціальних резервуарах – акратофорах, яке почали використовувати у Франції з кінця XIX століття (метод Шарма), дозволяє чітко контролювати процес вторинного бродіння, а отже, завжди добиватися рівної, високої якості. Для виробництва високоякісних ігристих вин не так важливо яка з технологій натурального вторинного бродіння використовується: метод Шарма або шампанізація в пляшках, важливо що і як винороби роблять на етапі первинного виноробства.