BAROMETER 2021
Цього року 24-26 вересня проходив ювілейний V BAROMETER International Bar Show 2021, а тема була « People».
Організатори вирішили віддати належне людям, і в рамках концепції «PEOPLE» говорили про широкий спектр тем. Від гостинності як явища – у нейрофізіології та сприйняття коктейлю тілом. Від ролі особистості історії барної справи – до впливу барної промисловості на суспільство. Від коктейлю як прояву креативності – до бару як частини ком’юніті міста. Адже барна індустрія – це Люди, які, як пазли, об’єднуючись в одне ціле, створюють її. Від бармена до виробника як світового масштабу, так і локального: дизайнера, архітектора, гостя бару та просто любителя “звичайного віскі”, який своїм вибором також впливає на тренди та пропозиції на ринку. Барна індустрія є цілим світом.
Наша Компанія ДДС+ спільно з нашими партнерами та неперевершеними брендами Monkey Shoulder, Sailor Jerry, Hendrick’s, Grant’s, Maker’s Mark також брала участь у BAROMETER
Фестиваль BAROMETER International Bar Show вже кілька років поспіль користується популярністю серед барменів, бар-менеджерів, власників закладів, а також виробників та дистриб’юторів алкоголю. Це й не дивно, адже на сьогоднішній день його визнано наймасштабнішим барним фестивалем у Східній Європі, а головна його особливість у тому, що на одному майданчику можуть одночасно перебувати як професіонали, так і споживачі продукції.
Головними напрямками BAROMETER International Bar Show 2021 стали:
-
Коктейльне – тематична бар-шоу зона з представниками 24 топових барів України та світу, які презентували свої барні карти та запропонували гостям найяскравіші авторські рецепти;< /p>
-
Дегустаційне – зона партнерів, які запрошували відвідувачів на дегустації новинок та класичних лінійок елітного алкоголю у двох просторих Tasting Rooms та розповідали про традиції та культуру споживання. Крім того, виставкові стенди партнерів HoReCa презентували тут все необхідне барне обладнання та аксесуари;
-
Гастрономічний – традиційна Food & Relax зона, крім фірмових хот-догів, соковитих бургерів, хелсі боулів та свіжих устриць від топових ресторанів;
-
Освітнє – лекції від послів брендів з лайфхаками та цікавими фактами про барну культуру та всі аспекти індустрії. Заснованими темами лекцій міжнародного фестивалю для професіоналів та любителів барного бізнесу та культури міксології стали: барна кар’єра, менеджмент, міксологія, культура та історія барної справи, маркетинг та ін.
