Історія виробника J. Garcia Carrion налічує 130 років досвіду та роботи. Компанія Гарсія Карріон бере свій початок у Хумільє на південному заході Іспанії. Вже кілька століть тому предки нинішніх власників вирощували виноград та робили вино на власній виноробні.
З 1968 року і до цього дня компанією управляє Хосе Гарсія Карріон. У 1997 році на посаду Віце Президента вступив його син Лусіано, що послужило імпульсом для виведення експорту компанії на новий рівень.
Garcia Carrion – власник 15 заводів і виноробень по всій Іспанії. Імпорт продукції до 150 країн світу та лідер ринку за обсягами виробництва тихих та ігристих вин Іспанії.
CAVA PATA NEGRA виробляється на заводі JAUME SERRA, а це: одне з найбільших підприємств виробництва Cava (Кава) в Іспанії площею близько 4 га (42 тис м2); найефективніша виноробня (виробничий показник становить 1 млн. пляшок на 1 співробітника на рік); спеціальна система контролю, впроваджена на автоматизованому складі, забезпечує відстеження якості продукції на всіх етапах виробництва та витримки Cava; системний процес дозволяє відстежувати кожну пляшку безперервно та з урахуванням оновлення даних замість регулярного аналізу окремих партій.
Лінія розливу для ігристих вин унікальна та ексклюзивна. У партнерстві з компанією Кrones розроблено лінію розливу для ігристих вин традиційного методу, яка дозволила досягти продуктивності 24000 пляшок/год. Інші виробничі процеси відбуваються з використанням роботів.
Кава – вино, яке супроводжує будь-яку страву, будь то проста трапеза або вечірка: від морепродуктів до десертів, навіть до традиційного жаркого знайдеться відповідна Кава.
